CONTACT / AANMELDING

Contact:

Heeft u nog vragen voordat u zich aanmeldt en kunt u het antwoord niet op de website terugvinden? Vragen en informatieverzoeken kunt u vanzelfsprekend stellen via het onderstaande contact formulier of per e-mail. Voor aanmelding kunt u terecht onder het contactformulier.


Aanmelding:

U kunt zich aanmelden bij Praktijk In Zicht via onderstaand aanmeldingsformulier:


Zorgmail

Omdat Praktijk In Zicht zorgvuldig omgaat met privacygevoelige informatie, wordt er bij het versturen van vertrouwelijke gegevens gebruik gemaakt van ZorgMail.
ZorgMail is een systeem waarbij er beveiligde informatie via e-mail gestuurd kan worden. 

Zie hier voor meer informatie over ZorgMail.


Bereikbaarheid:
Donderdag ochtend van 10:00 -12:00 is er telefonisch spreekuur.
Wegens behandelsessies is de praktijk overdag vaak zeer beperkt bereikbaar, u kunt het beste een e-mail sturen of het contactformulier gebruiken.

Tijdens vakantie/feestdagen zal ik telefonisch niet bereikbaar zijn. Ook zullen e-mails doorgaans pas na de vakantie/feestdagen beantwoord worden.

Maken van een afspraak:
Afspraken kunnen worden ingepland op de volgende dagen/tijden:

Openingstijden

maandag
gesloten
dinsdag
9:0017:00
woensdag
9:0013:00
9:0017:00
donderdag
gesloten
vrijdag
9:0015:00
9:0017:00
eerst aangegeven tijd is t.a.v. oneven weken, tweede aangegeven tijd betreft even weken


Afmelden van een afspraak:
U kunt uw gemaakte afspraak tot uiterlijk 48 uur van tevoren kosteloos annuleren. Dit kan telefonisch of per e-mail. Wanneer u niet tenminste 48 uur van tevoren heeft afgezegd worden 75% van de consultkosten in rekening gebracht. Uw verzekeraar vergoed deze kosten niet, u zult dit zelf moeten betalen.
Het kan ook voorkomen dat u zich heeft aangemeld voor een intakegesprek maar dat u er bij nader inzien van af ziet. Misschien gaat het beter met u, of u besluit voor een andere behandelaar te kiezen. 
Mocht er in dat geval al een dossier zijn aangemaakt of is er telefonisch overleg met u of met de verwijzer gevoerd, dan wordt deze (beperkte) tijd toch in het dossier opgenomen in het kader van pre- intake. Dit leidt tot een rekening die naar uw zorgverzekeraar gaat. Het gaat hier doorgaans om een beperkt bedrag, maar het is wel belangrijk dat u hiervan op de hoogte bent als u zich bij Praktijk In Zicht aanmeldt en zich in wilt schrijven. Uiteraard worden er geen kosten gerekend wanneer er geen tijd is besteed aan genoemde verrichtingen. Tijdig afmelden kan onnodige kosten voorkomen.

Waarnemingsregeling:
In geval van langdurige afwezigheid/ziekte van uw behandelaar is er een waarnemingsregeling getroffen met Dhr. Leo Zeelenberg (Eerstelijnspsycholoog, GZ-Psycholoog, Lid van LVE ) van Psychologenpraktijk 'de Isselt'.

In geval van crisis:
Praktijk In Zicht heeft geen crisisdienst.
In geval van crisis (acute psychische nood) buiten de werktijden en in de weekenden
dient u telefonisch contact op te nemen met uw huisarts (tussen 8.00 en 17.00) of de Centrale Huisartsenpost (tussen 17.00 en 8.00). Huisartsenpost Amersfoort: 085 – 773 11 00
De huisarts zal bepalen wat de benodigde actie is en kan indien nodig de GGZ-crisisdienst inschakelen of u doorverwijzen naar de afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) van het ziekenhuis.
Wanneer u gedachten heeft aan zelfmoord, kunt u ook contact leggen met via hun website www.113online.nl of telefonisch op 113 of 0800-0113

Bezoekersinformatie:
Er is doorgaans ruime parkeergelegenheid voor de deur en in de straat.


Locatie: 
E-mailen
Bellen
Map